FAQs

Hvordan kan jeg kontakte Kids-universe?

Du kan sende en e-mail til os på info@kidsuniverse.com  hvor vores kundeserviceteam vil være glade for at hjælpe dig med, hvad du har brug for!

Sender I til hele verden?

Ja

Hvor sender I fra?

det afhænger af produktet vi sender fra forskelige dele af verden.

Kan jeg ændre eller annullere min ordre?

Da vi sigter mod at behandle ordrer så hurtigt som muligt, skal du anmode om eventuelle ændringer/annulleringer inden for 12 timer efter bestilling. Alle anmodninger efter denne tid vil blive afvist. Din ordre kan returneres for fuld refusion, efter den er modtaget.

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer alle større kreditkort (VISA, Mastercard, AMEX) og PayPal-betalinger.

Hvornår vil min ordre blive behandlet?

Alle ordrer håndteres og sendes fra vores lager. Vær venlig at tillade ekstra tid til din ordre at blive behandlet i ferie- og udsalgssæsoner. Vi behandler ordrer mellem mandag og fredag. Ordrer vil blive behandlet inden for 1-3 hverdage fra bestillingsdatoen og sendt dagen efter behandlingsdagen. Vær opmærksom på, at vi ikke sender i weekenden.

Hvor lang tid vil det tage at modtage min ordre?

På grund af stor efterspørgsel kan det tage mellem 2-4 uger at modtage ordrer.

Hvad hvis jeg ikke modtager min ordre?

Hvis du ikke modtager din ordre inden for 30 dage efter forsendelse, er du berettiget til fuld refusion.

Vil jeg blive opkrævet told og skatter?

De viste priser på vores hjemmeside er skattefri i danske kr, hvilket betyder, at du muligvis skal betale for told og skatter, når du modtager din ordre. Importskatter, told og relaterede toldgebyrer kan blive opkrævet, når din ordre ankommer til sin endelige destination, som bestemmes af dit lokale toldkontor. Betaling af disse gebyrer og skatter er dit ansvar og vil ikke blive dækket af os. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser forårsaget af toldafdelingen i dit land. For yderligere oplysninger om gebyrer, kontakt venligst dit lokale toldkontor.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Kontakt os venligst på info@kidsuniverse.com 

Hvad hvis de varer, jeg modtog, er defekte/forkerte/beskadigede?

Kontakt os venligst, hvis du har modtaget varer, der er forkerte, mangler og/eller er defekte. Inkluder venligst dit ordrenummer, fotografier af varen/varerne og alle relaterede referencer ved modtagelse af din pakke. Vi vil gøre vores bedste for at løse din sag så hurtigt som muligt.

Hvornår modtager jeg min refusion?

Alle refusioner vil blive krediteret din oprindelige betalingsform. Hvis du betalte med kredit- eller betalingskort, vil refusioner blive sendt til den kortudstedende bank inden for 7-10 hverdage efter modtagelse af den returnerede vare eller annulleringsanmodning. Kontakt venligst den kortudstedende bank med spørgsmål om, hvornår kreditten vil blive bogført på din konto. Hvis du endnu ikke har modtaget en kredit for din returnering, her er hvad du skal gøre: Kontakt banken/kreditkortselskabet. Det kan tage noget tid, før refusionen bliver bogført på din konto.